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Per i privati, sono disponibile a organizzare lezioni di cucina a Roma e ovunque in Italia, sia a domicilio sia nella mia abitazione (in numero massimo di 4 persone per garantire una lezione proficua). Potete contattarmi anche se volete che io cucini per voi a domicilio, concordando menù e costi. Potete contattarmi anche per cooking class ed eventi di team building.
Per le aziende, potete contattarmi se siete interessati a instaurare una collaborazione seria e qualificata con il mio blog, se volete fare pubblicità sul mio blog o se volete chiamarmi per show cooking, dimostrazioni o lezioni di cucina in qualunque città italiana.
Per i ristoranti, sono disponibile a cucinare in serate organizzate e a fornire una attività di consulenza ed elaborazione di menù o a organizzare serate per corsi, degustazioni, aperitivi o cene.
Vi risponderò al più presto.
Ada
17 commenti
Buonasera, sono di Roma e ho letto che anche qui si trovano i tenerumi… Mi sa dire dove? Grazie mille
Ciao Tania, li trovo al mercato dell’Alberone in via Appia Nuova. In genere a fine giugno inizio luglio. Un caro saluto
Ada,
Your recipes and stories are wonderful. Your posts are from the heart and the recipes always turn out better than I could have thought possible. Any thoughts to a cookbook filled with your favorite Sicilian recipes? Much love from Rhode Island, Giuseppe
Hi, sorry for the delay! Thank you so so much for your appreciation. It means a lot to me. I think often to publish a book, but in English, in Italy there are too many . I had to find an editor and it’s not so simple… maybe one day… I wish you the best, Ada
I like to see you make or find tuna gniotta with snails
Hi, in Messina we make cod or swordfish a ghiotta, not tuna. But never seen it with snails…
Ciao! Le tue ricette sono fantastiche e volevo preparare il tuo semifreddo alle fragole per una festa, ma purtroppo non ho trovato la quantità di albumi da usare x la meringa…
110 grammi! C’era scritto ma era invisibile perché ho fatto qualcosa di strano con l’html . Grazie della segnalazione! Ho sistemato!
Ciao Ada, mi chiamo Eliseo e vivo in Salento.
Brava, ottimo sito ma sopratutto interessante per chi piace mangiare bene ma anche a chi piace dilettarsi in cucina.
Auguri per il tuo lavoro e ti invio saluti.
Eliseo Uragano
eliseo56@alice.it
Grazie Eliseo, e benvenuto. Amo cucinare e in genere parlare di cibo, prodotti e territori, sono felice che la cosa si percepisca. Un caro saluto, Ada
Ciao Ada – a question for you .. When I was in Sicily I had something called “Ricottamisu” at a family party- essentially a tiramisu with Ricotta. Have you ever done this, or know about it?? If so, I would be interested in your version or recipe for that… Grazie – Alec Milstein, Phoenix, Arizona
Hi Alec, I suppose that this is one of the variations about tiramisù that we have in Italy. I do it sometimes mixing ricotta, vanilla, sugar and mascarpone, without eggs, savoiardi with coffee and powder cocoa on the top. It’s much more easy than the traditional one. Cheers
hello your review of a travelling in SE Sicily = ” Known, Scicli and Modica, itinerary in the heart of the Sicilian baroque” has some translations that obscure the article – and in some cases, just do not make sense. I am assuming that you used ‘google translate’ or similar. I would advise you to look at it again and try to make a better translation.
regards
thomi wroblewski
Hi! Yes the translation is made automatically by Google. I speak quite well english, german, france and spanish, but I haven’t time to translate by myself every single post. If you need some informations about recipes or travel suggestions, feel free to ask me in every moment. Thank you so much for your attention and best regards. Ada
Hello – I am trying to subscribe so that I can receive free emails with updates on your recipes. Each time I enter my email address and press subscribe it is rejected, why am I having this problem.
Thank YOu
hello, now I try to join you, let’s see if you get the email so you can subscribe membership.
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